Acasă Bucuresti-Ilfov Ilfov București: Tăriceanu contrazis de fosta soție

București: Tăriceanu contrazis de fosta soție

DISTRIBUIȚI
sursa foto: Libertatea.ro

– 149346 – 28022017 – Călin Popescu Tăriceanu a fost contrazis în declarațiile date la DNA de Ioana, fosta sa soție, în dosarul în care șeful Senatului este judecat pentru mărturie mincinoasă, anunță Digi24.ro.

Ioana Valmar, fostă Tăriceanu, a fost audiată la DNA Brașov, ca martor, în dosarul retrocedării nelegale a unei suprafețe din Pădurea Snagov și a Fermei Băneasa, după ce Remus Truică ar fi vorbit cu Călin Popescu Tăriceanu, la acea perioadă premier, și ar fi convenit ca actele notariale să fie făcute la cabinetul soției sale.

sursa foto: Libertatea.ro

Fosta soție a lui Tăriceanu a confirmat că în 2006 a fost o discuție cu fostul consultant politic, Tal Silberstein, despre bunuri ale lui Paul al României pe care urma să le achiziționeze și aceasta i-ar fi spus lui Silberstein că intenționează să perfecteze actele notariale la cabinetul acesteia.

Primul termen de judecata pe fond a fost stabilit pentru 14 martie.

Conform DNA, în acest dosar, Tăriceanu a declarat, sub jurământ, că nu a avut cunoștință despre retrocedarea către Paul Philippe Al României a unor suprafețe de teren în Baneasa (fosta fermă regală) și Snagov (trunchiul de pădure Fundul Sacului), despre implicarea lui Tal Silberstein, Beny Steinmetz, Moshe Agavi și a altor persoane în procedurile de retrocedare și nici despre actele de vânzare-cumpărare vizând aceste bunuri, procurorii considerând că prin aceaste declarații s-a  urmărit împiedicarea sau îngreunarea anchetei și tragerii la răspundere penală a inculpaților cercetați în dosar. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.