Acasă Politic Traian Băsescu a demisionat în a doua marţe neagră. ”Mi-am atins obiectivul”

Traian Băsescu a demisionat în a doua marţe neagră. ”Mi-am atins obiectivul”

DISTRIBUIȚI

148743 – 010212017 –   “Sincer, cred că mi-am atins obiectivul politic de a crea un partid nou şi mi-am încheiat şi misiunea politică în fruntea Partidului Mişcarea Populară” şi-a început mesajul fostul preşedinte al României pe contul său de facebook.

Totodată, hotărârea încurajează noua generaţie a partidului şi afirma aceasta că este pregătit să fie înlocuit din această funcţie: “Există o osatură sănătoasă a partidului, pe care o nouă generaţie de politicieni să poate să construiască un partid puternic. Eu consider că, de azi, începând cu reluarea lucrărilor Parlamentului, mi-am încheiat mandatul în funcţia de preşedinte al PMP şi voi declanşa imediat procedurile de predare a ştafetei către cei care trebuie să preia responsabilitatea evoluţiei partidului”.

Băsescu cere să nu fie înțeles greşit, deoarece va rămâne senator PMP şi membru al acestui partid, dar cei care vor conduce partidul pentru alegerile din 2019-2020 trebuie să-l preia de pe acum.

Mesajul său a atras multe comentarii negative din partea susţinătorilor săi, în contextul evenimentelor din noaptea precedentă, reproşându-i-se faptul că anunţul a venit într-un moment cu totul inoportun. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.