Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: La inițiativa PNL, copiii până în trei ani vor putea fi...

București: La inițiativa PNL, copiii până în trei ani vor putea fi excluşi de la plata întreţinerii

DISTRIBUIȚI

149820 – 23032017 –  Copiii minori, cu vârsta până la trei ani, pot fi exceptați de la calculul cheltuielilor de întreținere și de la cel al cheltuielilor asociației de proprietari, după ce deputații au adoptat proiectul PNL pentru modificarea și completarea Legii nr. 230/2007 privind înființarea, organizarea și funcționarea asociațiilor de proprietari. Proiectul, inițiat de colegul meu, senatorul Dragoș Luchian, și susținut de toți parlamentarii PNL, prevede că asociațiile de proprietari pot hotărî exceptarea de la plata cheltuielilor de întreținere a copiilor cu vârsta de până în trei ani. Consumul realizat de acești copii se reflectă deja în contoarele de apă sau în consumul general al locuinței și, prin urmare, nu se justifică taxarea lor suplimentară.

De asemenea, tot în sprijinul cetățenilor, proiectul de lege inițiat de PNL prevede extinderea termenului de plată a cotelor de contribuţie la cheltuielile asociaţiei de proprietari, afişate pe lista lunară de plată, de la maximum 20 de zile calendaristice la maximum 30.

Prin aceste modificări aduse cadrului legal, nu facem altceva decât să corectăm o situație nedreaptă și să ajutăm la instaurarea normalității, susțin liberalii.  –  PROMPT MEDIA

 

foto:adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.