Acasă Bucuresti-Ilfov Ilfov Ilfov: 11 ”copii” de clasa a XII-a și 60 ”de elevi” de...

Ilfov: 11 ”copii” de clasa a XII-a și 60 ”de elevi” de clasa a IV-a au participat la ”Şcoala altfel” de la Jandarmeria Ilfov

DISTRIBUIȚI

 Jandarmii ilfoveni au avut deschidere mai mare pentru elevii din Capitală149965 – 30032017 –  În zilele de 28 și 29 martie, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Ilfov, cu ocazia activităţilor prilejuite de programul educaţional ”Şcoala altfel”, 60 de copii din clasa pregătitoare de la Şcoala Gimnazială nr. 97 Bucureşti, Sector 4, 11 ”copii” de clasa a XII-a din cadrul Liceului Teoretic”, Ioan Petruş”  Otopeni și 60 ”de elevi” din clasele a IV-a din cadrul Liceului Teoretic ”Eugen Lovinescu” – Bucureşti au participat la diferite evenimente.

Jandarmii le-au prezentat elevilor un atelier cu armamentul și materialele din dotare, mijloacele şi autovehiculele de intervenţie. Cei mici au analizat şi au mânuit armamentul, tonfa, scutul de protecţie, au probat căștile de protecţie, au urcat în maşinile de intervenţie, au dat drumul la sirene şi girofaruri şi s-au pozat cu jandarmii.

În sala de festivităţi, au urmărit un scurt documentar despre Istoria Jandarmeriei Române și ”câteva filmuleţe”0 despre modul în care se pregătesc jandarmii pentru a face faţă oricăror situaţii din timpul misiunilor.

Celor mai mari le-a fost prezentată oferta educaţională, condiţiile care trebuiesc îndeplinite pentru cei care îşi manifestă intenţia de a se pregăti pentru a îmbrăca uniforma de jandarm.  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.