Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Dragnea face parte din grupul de prietenie cu Brazilia, Ponta –...

București: Dragnea face parte din grupul de prietenie cu Brazilia, Ponta – cu Turcia

DISTRIBUIȚI

145489 – 26042017 –  Plenul reunit al Parlamentului a aprobat, miercuri, 26 aprilie, componenta noilor grupuri parlamentare de prietenie cu statele lumii, fiind infiintate trei noi astfel de grupuri, cu Senegal, cu Republica Democrata Congo si cu Zambia. Presedintele PSD, Liviu Dragnea, va face parte din grupul de prietenie cu Brazilia, iar Victor Ponta preia conducerea grupului de prietenie cu Turcia, scrie News.ro.

In legislatura 2012 – 2016, au functionat 91 de grupuri parlamentare de prietenie, iar in noua legislatura au fost infiintate trei noi astfel de grupuri: cu Republica Democrata Congo (la solicitarea PSD), cu Republica Senegal (la solicitarea presedintelui Adunarii Nationale a acestui stat) si cu Zambia (la solicitarea PSD). Astfel, in total vor functiona 94 de grupuri parlamentare de prietenie.

De exemplu, liderul PSD, Liviu Dragnea, va activa in cadrul grupului de prietenie cu Brazilia. In legislatura trecuta, Dragnea a fost si presedintele acestui grup, care acum este condus de social-democratul Dumitru Chirita. Fostul premier Victor Ponta va conduce grupul de prietenie cu Turcia, dupa ce in legislatura trecuta a fost membru al grupurilor cu Japonia si Mongolia. Fostul presedinte al PNL, Alina Gorghiu, va fi presedintele grupului de prietenie cu Republica Cuba, iar fostul ministru al Justitiei, Florin Iordache, va conduce grupul de prietenie cu Kazahstan. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.