Acasă Bucuresti-Ilfov Ilfov Ilfov: Nouă tone de azotat de amoniu, deținut fără autorizație de mediu,...

Ilfov: Nouă tone de azotat de amoniu, deținut fără autorizație de mediu, la Corbeanca

DISTRIBUIȚI

145175 – 10042017 –  La 7 aprilie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au efectuat verificări pe raza localității Corbeanca, pe linia respectării legislației privind regimul produselor de protecție a plantelor. Astfel, în urma unui control efectuat la sediul unei societăți, având ca domeniu de activitate lucrarea terenurilor agricole, polițiștii au depistat nouă tone de azotat de amoniu, deținut fără autorizație de mediu, aflându-se depozitat necorespunzător.

Pe numele unui bărbat, de 42 de ani, reprezentant al unității, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea obligaţiei de depozitare a îngrăşămintelor chimice, ambalate și în locuri protejate, și au aplicat o sancțiune contravențională privind protecția mediului.

De asemenea, polițiștii au dispus luarea în regim de urgență a măsurilor pentru asigurarea și mutarea substanțelor chimice și amenajarea unui spațiu în conformitate cu prevederile legale. –  PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.