Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Chivu, observator tehnic la finala Europa League

București: Chivu, observator tehnic la finala Europa League

DISTRIBUIȚI

145964 – 24052017   Fostul internațional român Cristian Chivu va fi observator tehnic din partea Uniunii Europene de Fotbal (UEFA) la finala Europa League, dintre formațiile Manchester United și Ajax Amsterdam, programată pentru miercuri seara la Stochkolm (ora 21,45), a anunțat instanța continentală.

Chivu a jucat patru ani la Ajax, între 1999 și 2003, reamintește forul fotbalistic european, care face și o prezentare a carierei fundașului, fost jucător la Universitatea Craiova, Ajax Amsterdam, AS Roma și Internazionale Milano. Chivu a îmbrăcat, totodată, de 75 de ori tricoul selecționatei naționale, fiind desemnat fotbalistul anului în România în 2002, 2009 și 2010. În 2002, el a primit Gheata de Aur olandeză (cel mai bun jucător al anului în Olanda), în același an fiind inclus în echipa anului stabilită de uefa.com pe baza voturilor internauților.

În acest sezon, Chivu face parte din-o echipă dedicată de observatori tehnici ai UEFA, lucrând alături de Sir Alex Ferguson și de antrenorii Mixu Paatelainen și Thomas Schaaf, de directorul sportiv al Federației poloneze Stefan Majewski precum și de fostul său coleg de la Inter, sârbul Dejan Stankovic.

Observatorii tehnici ai UEFA identifică formulele și tacticile echipelor, jucătorii-cheie și punctele antrenorilor, notând momentele interesante ale jocului. Ei furnizează, de asemenea, detalii și descrieri ale tuturor golurilor și diverse alte puncte de discuție. La final, întregul grup alege omul meciului, înainte de a se reuni și a analiza întregul sezon, și echipa de 18 jucători a UEFA Europa League și cele mai frumoase 10 goluri.   PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.