Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Deputatul Dumitru Oprea crede că România nu este discriminată de Bruxelles,...

București: Deputatul Dumitru Oprea crede că România nu este discriminată de Bruxelles, ci de ”dublul limbaj al actualei puteri”

DISTRIBUIȚI

145880 – 30052017 Deputatul PNL Dumitru Oprea arată că reprezentanţii puterii au un discurs duplicitar în legătură cu obligaţiile asumate de România în cadrul Uniunii Europene.

Într-o declarație politică, susținută în plenul Camerei Deputaților, marți, 30 mai 2017, parlamentarul a arătat că prezența preşedintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a determinat ca întreaga clasă politică să aibă un comportament normal, prin exprimarea decentă a opiniilor, chiar dacă acestea erau diferite. Din păcate, după această scurtă vizită, spaţiul public a fost din nou invadat de discursul duplicitar al reprezentanților puterii: la masa deciziilor, liderii își manifestă solidaritatea față de proiectul UE, iar, ajunși acasă, aduc numai critici măsurilor UE.

Din acest motiv, susține deputatul liberal, avertismentul Comisiei Europene privind abaterea României faţă de măsurile decise trebuie tratat cu toată seriozitatea de actualii guvernanți și să nu mai fie un prilej de a pune la îndoială beneficiile apartenenţei țării la UE.

În încheierea declarației, Oprea a considerat că, doar printr-o atitudine deschisă și un dialog continuu, România va dobândi respectul și statutul deplin atât de des invocat de politicieni. ”Onestitatea, transparenţa şi solidaritatea sunt principii după care trebuie să ne ghidăm nu doar ca simpli cetăţeni, ci și ca națiune” a afirmat parlamentarul liberal.PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.