Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Bursa moțiunii: 100.000 de euro votul

București: Bursa moțiunii: 100.000 de euro votul

DISTRIBUIȚI

146147 – 1906208   Sebastian Lazaroiu, fost consilier prezidential, afirma ca Liviu Dragnea plateste 100.000 de euro pentru fiecare vot in favoarea motiunii de cenzura.

”Bursa motiunii: 100k euro/ vot. Pana miercuri pariez c-ajunge la 1000k euro (pe care puteti sa-i inmultiti linistit cu 6 RON). Dragnea are salariu de bugetar, deci singurul om generos care detine atata banet nu poate fi decat…”, a scris Lazaroiu pe Facebook.

”Chiar dacă prezența la citirea moțiunii e una simbolică, pentru Dragnea e un eșec major. Lipsa celor 40 de parlamentari din plen, practic, a confirmat predicțiile date pe surse de Ponta (care a avansat ceva asemănător). În momentul ăsta începe șobolăneala în partid, cu atât mai mult cu cât Grindeanu a ieșit la Palatul Victoria și a fluturat într-o mână pușculița. Fiind în dificultate, îi dau un sfat lui daddy pentru minimizarea pierderilor și întoarcerea jocului. Tăticule, dă-ți demisia din fruntea partidului și adu-l pe papașa (știi tu care) de acasă. E singura garanție că moțiunea va trece”.  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.