Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Protocol ANI – Academia de Poliție ”Alexandru Ioan Cuza”

București: Protocol ANI – Academia de Poliție ”Alexandru Ioan Cuza”

DISTRIBUIȚI

146391 – 30062017 –Președintele Agenției Naționale de Integritate (ANI), Bogdan Stan, și rectorul Academiei de Poliție ”Alexandru Ioan Cuza”, comisar șef de poliție prof. univ. dr. Daniel Costel Torje, au semnat un protocol de colaborare care are ca obiective principale promovarea conceptului de integritate în rândul cursanților din cadrul programelor de studii derulate la nivelul Academiei și creșterea nivelului de educare în domeniul integritãții publice a personalului din cadrul Academiei prin organizarea unor conferințe, seminarii sau mese rotunde.

Astfel, experți din cadrul ANI vor împărtăși din experienþa acumulatã în ceea ce privește analizarea situațiilor referitoare la conflictele de interese și stările de incompatibilitate în rândul angajaților Ministerului Afacerilor Interne, pentru aprofundarea cunoștințelor referitoare la cadrul de integritate.

Evenimentul reprezintã o nouã etapă inițiată de ANI în cadrul unui amplu proces care vizeazã creșterea nivelului de educare, prevenție și conștientizare în rândul angajaților din administrația publicã. Acest demers vine în continuarea celor douã protocoale de colaborare semnate de Agenție cu Institutul Național al Magistraturii și Universitatea ”Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.