Acasă Social Educatie București: Participanții la Programul de Internship al Guvernului organizează Cupa Tinerilor Interni...

București: Participanții la Programul de Internship al Guvernului organizează Cupa Tinerilor Interni ediția a III-a

DISTRIBUIȚI

 147006 – 04082017-  În perioada 5 – 6 august 2017, stagiarii din cadrul Programului Oficial de Internship al Guvernului României vor participa la cea de-a III-a ediție a Cupei Tinerilor Interni, acțiune care se va desfășura în cadrul Complexului Cultural Sportiv Studențesc Tei, cu sprijinul Ministerului Tineretului și Sportului și al Federației Române de Fotbal.

Sub deviza ”Dăm startul schimbării”, internii din cele 51 de instituții-gazdă ale Programului Oficial de Internship al Guvernului României vor concura în cadrul mai multor discipline sportive de echipă, cât și individuale, printre care: fotbal, baschet, tenis de masă, badminton etc.

În plus, în cadrul ediției din acest an, celor 100 de interni din București li se vor alătura absolvenţii ediţiilor anterioare ale Programului, și, în premieră, și participanții la programele de internship organizate în judeţul Maramureș. Astfel, tinerii stagiari vor avea oportunitatea de a socializa, de a consolida reţeaua de tineri performanţi reuniţi de Programul InternshipGovRo și vor putea să facă schimb de bune practici în ceea ce privește administrația publică. Astfel, tinerii vor demonstra că îi unește nu doar dorința de implicare în procesul administrativ, ci și apetența pentru competiție constructivă și lucru în echipă.

Evenimentul se integrează în ansamblul acțiunilor menite să marcheze Ziua Internaţională a Tineretului, reunite în cadrul Programului InternshipGovRo sub denumirea ”Săptămâna Tineretului”. PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.