Acasă Bucuresti-Ilfov Ilfov Ilfov: CSO Pantelimon devine ACSO Viitorul Pantelimon

Ilfov: CSO Pantelimon devine ACSO Viitorul Pantelimon

DISTRIBUIȚI

147125 – 10082017-  Clubul Sportiv Orășenesc Pantelimon este în curs de a-și schimba numele și forma juridică de organizare. Clubul de rugby, handbal, dans sportiv, șah, tenis de masă, lupte greco-romane și karate din orașul Pantelimon a depus documentația necesară la Ministerul Tineretului și Sportului, în vederea efectuării acestor schimbări și așteaptă emiterea Certificatului de Identitate Sportivă de către instituția amintită.

Practic, clubul și-a schimbat membrii fondatori, aceștia devenind instituțiile juridice Consiliul Local Pantelimon, Consiliul Local Brănești și SC Parcuri și Servicii Pantelimon. Asta înseamnă că structura sportivă din oraș se desprinde din aparatul Primăriei Pantelimon, devenind o entitate distinctă, cu personalitate juridică. Asta va permite atragerea mai multor sponsori, o contabilitate mai flexibilă a clubului și relaxarea prevederilor legate de legislația muncii (când vine vorba despre angajații și colaboratorii clubului sportiv).

În plus, se va schimba și numele clubului: acesta va funcționa în cadrul Asociației Clubul Sportiv Orășenesc ”Viitorul” Pantelimon și se va numi ACSO Viitorul Pantelimon. Patrimoniul, sigla și palmaresul de până acum al clubului se transferă către noua structură. După ratificarea oficială, ACSO Viitorul Pantelimon se va reafilia la federațiile sportive naționale și la asociațiile județene pe ramură de sport, cu noua denumire și cu noul statut. PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.