Acasă Politic Ana Birchall, îndemn la unitate

Ana Birchall, îndemn la unitate

DISTRIBUIȚI

148273 – 24102017 –   ”Centenarul Marii Uniri și Președinția română a Consiliului Uniunii Europene reprezintă cele mai importante proiecte ale noastre după aderarea la NATO și Uniunea Europeană, două momente istorice la care trebuie să participe întreaga societate românească și în jurul cărora se poate construi un nou proiect de țară”, a susținut deputatul PSD Ana Birchall în declarația politică din această săptămână.

Deputatul social-democrat a arătat că a subliniat de fiecare dată, inclusiv în calitate de ministru delegat pentru afaceri europene, în întâlnirile cu omologii din celelalte state membre, că  România este o țară cu datini și obiceiuri de o frumusețe și unicitate incontestabile la nivel mondial și că “vrednicia, seriozitatea, cinstea, corectitudinea, respectul, măsura, buna-cuviință, credința și unitatea sunt trăsături fundamentale ale poporului român. Acestea sunt adânc imprimate în codul nostru genetic și avem datoria de a le promova nu doar ca români, dar și ca membri ai NATO și ai Uniunii Europene”, a precizat Ana Birchall.

În declarația politică susținută în plen, Ana Birchall a relevat nevoia de a coagula eforturile întregii societăți pentru pregătirea celor două proiecte de importanță majoră. “Istoria a dovedit de fiecare dată că uniți suntem mai puternici și că orice proiect important de țară a izbutit doar când s-au pus în mișcare toate forțele societății românești, când nu s-a ținut cont de regiuni sau etnii și s-a plasat mai presus de toate interesul național”, a declarat deputatul Ana Birchall.

În continuarea declaraţiei politice, deputatul social-democrat Ana Birchall, în calitate de preşedinte al Comisiei speciale comune a Senatului și Camerei Deputaţilor pentru coordonarea activităţilor parlamentare necesare pregătirii Preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene a oferit asigurări că noua comisie parlamentară va depune toate eforturile necesare pentru pregăti exemplar mandatul României pentru exercitarea dimensiunii parlamentare a Preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene.

“Românii se bucură de o bogăție spirituală de neasemuit, care merită și trebuie să fie cunoscută de către partenerii noștri externi în aceste momente de prim-plan pentru istoria noastră. România poate fi mai profund percepută la nivel european, prin promovarea tradițiilor, a folclorului autentic și a spiritualității care îi conferă valoare și unicitate”, a susținut în încheiere deputatul PSD Ana Birchall.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.