Acasă Social Educatie Semnătura buclucașă

Semnătura buclucașă

DISTRIBUIȚI

 148201 – 18102017 – Ecaterina Andronescu, fost ministru al Educatiei, a foat audiata, miercuri dimineata la DNA, in calitate de martor in dosarul privind schimbarea destinatiei, in mod ilegal, a bazei sportive Cutezatorii. In dosar sunt cercetati Mihnea Costoiu si Dinu Pescariu, prejudiciul fiind estimat la 93.481.200 euro.

Ea a declarat, dupa audieri, ca Mihnea Costoiu, in calitate de secretar de Stat, a avut dreptul sa semneze documentul de inchiriere a bazei. ”Avea drept de semnatura ca secretar de Stat. Ministrul deleaga. Nu apare semnatura mea, e doar numele meu”.

”Am dat o declaratie cu lucrurile pe care le stiam”, a mai spus fostul ministru, potrivit Mediafax.

Referitor la implicarea in inchirierea bazei sportive catre Dinu Pescariu, Ecaterina Andronescu a spus ca nu a avut cunostinta despre aceasta afacere: ”Este un dosar care se afla in cercetare, trebuie sa ii lasam pe specialistii in domeniu sa faca cercetari. Am aflat de la o emisiune”. De asemenea, fostul ministru sustine ca nu s-a intalnit cu Dinu Pescariu. Pe de alta parte, omul de afaceri sustine ca a mers de mai multe ori in audienta la minister.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.