Acasă Politic Deputatul Terea, cercetat penal

Deputatul Terea, cercetat penal

DISTRIBUIȚI
foto:oradesibiu.ro

 148959 – 07122017 – Polițiștii fac cercetări pentru vătămare corporală pe numele parlamentarului Ioan Terea, deputat PSD de Sibiu, după ce miercuri seara a lovit cu mașina (BMW seria7) doi protestatari, în timp ce ieșea din curtea Parlamentului. Cei trei au fost audiați până la ora 3 dimineața. Deputatul PSD de Sibiu Ioan Terea s-a ales cu un dosar penal, fiind acuzat de vătămare corporală după incidentul de miercuri seară de la proteste. Deputatul PSD a fost testat aseară cu etilotestul, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală, care va fi înaintat Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, în urma incidentului petrecut, miercuri seara, în apropierea Palatului Parlamentului, în care au fost implicați doi pietoni și un conducător auto care ieșea din zona Parlamentului, informează Biroul de presă al Poliției Capitalei.

Câteva sute de oameni au protestat miercuri seara față de modificările aduse legilor Justiției. Două persoane au acuzat faptul că o mașină, care a ieșit din curtea Palatului Parlamentului, i-ar fi atins.

Cei trei – pietonii și conducătorul auto – au fost conduși la sediul Brigăzii Rutiere pentru audieri și pentru a se stabili situația de fapt și de drept, potrivit Poliției Capitalei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.