Acasă Politic Cătălin Ivan: Viorica Dăncilă, cea mai fidelă

Cătălin Ivan: Viorica Dăncilă, cea mai fidelă

DISTRIBUIȚI
foto:facebook

149492 – 22012018 – Viorica Dăncilă nu va conduce nici măcar o secundă Guvernul, a afirmat la RFI europarlamentarul Cătălin Ivan (grup S&D). Pe de altă parte, faptul că Guvernul va rămâne în „structura mamut” din prezent este o veste proastă, mai spune el.

Cătălin Ivan critică desemnarea Vioricăi Dăncilă ca premier: „M-a surprins pe mine, ne-a surprins pe toţi cei din Parlamentul European, români şi străini deopotrivă. Lăsăm la o parte comunicatul acela dat de colegii din PSD, a fost impus acel comunicat să fie dat şi ei doar şi-au dat acordul să apară numele lor pe listă, dar vorbesc de europarlamentari din toate ţările, care au lucrat cu Viorica Dăncilă sau care o ştiu cât de cât. Majoritatea nu o ştiu nici după nouă ani de zile, dar şi cei care o ştiu au fost efectiv şocaţi (…). Este cea mai obedientă şi cea mai fidelă persoană posibilă din tot PSD-ul pentru Liviu Dragnea, persoana pe care şi-a dorit s-o impună imediat după Sevil Shhaideh şi nu a reuşit”.

Eurodeputatul şi-ar dori un Guvern mai suplu: „Eu cred că vestea proastă este că până la urmă vor rămâne toate portofoliile şi Guvernul va rămâne în structura aceasta mamut. Eu am susţinut demersul făcut de Mihai Tudose, pentru că eu chiar cred că avem nevoie de un Guvern mai suplu, de miniştri mai puţini, de o echipă mai performantă. Faptul că Mihai Tudose a fost obligat să plece, iar Viorica Dăncilă, de fapt Liviu Dragnea, că Viorica Dăncilă n-o să conducă nici măcar o secundă Guvernul, va fi Liviu Dragnea şi la Camera Deputaţilor şi la Guvern şi la partid, ceea ce este foarte periculos pentru democraţia din România, iar vestea proastă că vor rămâne peste 80% din oameni acolo, practic toţi oamenii lui Liviu Dragnea, acei incompetenţi în marea lor majoritate, aduşi de la Teleorman doar pe criteriul obedienţei şi că vom avea în continuare acest Guvern mamut este foarte rău pentru România şi pentru eficienţa acestei guvernări”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.