Acasă Politic Ludovic Orban: ”Singura solutie este ca PSD sa dispara de la guvernare”...

Ludovic Orban: ”Singura solutie este ca PSD sa dispara de la guvernare” –

DISTRIBUIȚI
Foto: digi24.ro

149398 – 15012018 – Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, cu cateva ore inainte de sedinta Comitetului Executiv al PSD, ca PSD este un partid care dauneaza Romaniei, iar singura solutie pentru ca romanii sa-si revina din aceasta situatia este ca partidul sa plece de la guvernare.

”Este a treia oara intr-un an de guvernare cand PSD creeaza o criza politica grava, cu consecinte grave asupra romanilor si consecinte catastrofale asupra imaginii externe a tarii. Pozitia PNL este simpla si clara: PSD dauneaza grava Romaniei. Singura solutie este ca PSD sa dispara de la guvernare. PSD nu face altceva decat sa-si imparta feliile de putere, sa-si regleze conturile interne, sa modifice cu forta Legile justitiei, pentru a scapa de consecintele infractiunilor facute”, a declarat luni, liderul liberalilor, la Palatul Parlamentului.

Mai mult, Orban, citat de Aktual24.ro, a declarat ca indiferent de cine iese invingator din disputa Dragnea-Tudose, ambii sunt la fel de toxici pentru Romania. ”Atat Dragnea, cat si Tudose sunt la fel si ambii reprezinta un rau pentru Romania. Fiecare roman pierde in urma ticalosiei celor care i-au mintit pe romani la algeri, iar astazi folosec puterea in detrimentul lor. PNL va face tot ce poate pentru a se opune acestei puteri care face rau”, a adaugat liderul PNL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.