Acasă Politic Monica Macovei: Opriți modificările la codurile penale!

Monica Macovei: Opriți modificările la codurile penale!

DISTRIBUIȚI

149532 – 25012018 –  Românii trebuie să mai îndure o rușine din cauza lui Dragnea. România este avertizată de Comisia Europeană pentru nerespectarea angajamentelor asumate la aderare, în 2007, atenționează europarlamentarul Monica Macovei într-o declarație de presă.

Comisia face apel la Parlamentul României să regândească acțiunile propuse, respectiv modificările la legile justiției și la codurile penale. Comisia transmite că “va analiza în detaliu modificările finale aduse legilor justiției, codurilor penale și legilor privind conflictul de interese și corupția pentru a stabili impactul acestora asupra eforturilor de garantare a independenței sistemului judiciar și de combatere a corupției.”

”Pe 29 ianuarie 2018 se votează în Comisia LIBE declanșarea procedurii prevăzute de art. 7 din Tratatul Uniunii Europene împotriva Poloniei. Dragnea, Tăriceanu&comp. vor să ne aducă aici? Să pierdem, ca țară membră a UE, dreptul de vot la masa guvernelor și președinților UE?  Românii nu vor!”, consideră fostul ministru al Justiției.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.