Acasă Politic Ludovic Orban, din nou la Parchetul General

Ludovic Orban, din nou la Parchetul General

DISTRIBUIȚI

 146432 – 23052018 – Preşedintele PNL, Ludovic Orban, s-a prezentat la Parchetul General pentru a i se oferi posibilitatea de a fi parte vătămată în cazul unei sesizări împotriva unui procuror, însă a refuzat acest lucru.

”Este o sesizare care nu mă priveşte pe mine. Am avut opţiunea de a fi parte vătămată, calitate procesuală de parte vătămată într-o sesizare, pe care am declinat-o. Nu vă dau detalii, că este o cercetare”, a spus Orban, la ieşirea de la Parchet, citat de Agerpres.ro.

Întrebat dacă el consideră că cercetarea nu a fost abuzivă, liderul liberal a subliniat că este vorba de infracţiunea de represiune nedreaptă. ”Aici nu este vorba de cercetare abuzivă, ştiţi foarte bine că este vorba de infracţiunea de represiune nedreaptă. Infracţiunea de represiune nedreaptă înseamnă că cel care te trimite în judecată trebuie să fii sută la sută că te consideră nevinovat în momentul în care declanşează cercetarea penală, te trimite în judecată sau dispune o măsură împotriva ta”, a spus Orban. El a menţionat că, dacă ar fi dorit să fie considerat parte vătămată, atunci ar fi depus el o sesizare.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.