Acasă Bucuresti-Ilfov Ilfov Pasajul Domnești: A început demolarea construcțiilor expropriate din Bragadiru

Pasajul Domnești: A început demolarea construcțiilor expropriate din Bragadiru

Activitățile de demolare vor continua și pe raza UAT Clinceni, Domnești și Sector 6 București

DISTRIBUIȚI

 146117- 03052018 – CNAIR a început, la 3 mai 2018, demolarea construcţiilor amplasate pe culoarul de expropriere aferent Pasajului Domneşti, aflate pe raza Unității Administrativ Teritoriale (UAT) Bragadiru, în conformitate cu autorizația de desființare nr. 331/25.04.2018.

Activitățile de demolare vor continua și pe raza UAT Clinceni, Domnești și Sector 6 București, după obținerea autorizațiilor de desființare pentru construcțiile aflate pe viitorul amplasament al pasajului Domnești.

Proprietarii construcțiilor au fost notificați încă de anul trecut că sunt supuși procedurii e expropriere, iar la începutul acestui an sumele cuvenite au fost depuse în conturile deschise la CEC, pe numele acestora, conform legii.

În cazul în care anumiți proprietari vor refuza să părăsească imobilele, CNAIR se va vedea nevoită să apeleze la măsura legală a executării silite.

Astfel de situații ar duce însă la perturbarea construcției Pasajului Domnești, proiect de utilitate publică, destinat decongestionării traficului rutier pe centura Capitalei și pe ruta Prelungirea Ghencea-Domnești, susține CNAIR, care nu spune însă nimic despre întârzierea cu care se face construcția respective.

Pasajul suprateran de la Domnești, configurat sub formă de sens giratoriu suspendat, va fi construit la intersecția dintre Strada Prelungirea Ghencea-DJ602 și Centura București și are ca scop fluidizarea traficului rutier în zonă.

Construcția acestui pasaj, cu o lungime de 374 de metri va costa peste 91 de milioane de lei, fără TVA și are ca termen de finalizare 24 de luni de la începerea lucrărilor.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.