Acasă Politic Comisia pentru industrii şi servicii a respins e-mobilitatea

Comisia pentru industrii şi servicii a respins e-mobilitatea

DISTRIBUIȚI
foto:glsa.ro

146543 – 04062018 –   Proiectul de Lege privind asigurarea infrastructurii de alimentare pentru vehicule electrice a primit vot nefavorabil în şedinţa Comisiei pentru industrii şi servicii. Aceasta stabileşte obiective clare, pe termen scurt, astfel încât trecerea către e-mobilitate să se alinieze la tendinţele europene.

În contextul problemelor de mediu cu care se confruntă zonele urbane din România, a nu susţine dezvoltarea introducerii vechiculelor electrice denotă o acută lipsă de interes faţă de oportunitatea de a rezolva efectele negative asociate mijloacelor clasice de transport. Deputaţii coaliţiei PSD-ALDE nu au înţeles că beneficiile sprijinirii mobilităţii electrice vor depăşi rapid costurile, impactul pozitiv asupra sănătăţii populaţiei şi asupra factorilor de mediu fiind evident, declarăă deputatul PNL Glad Varga.

Propunerea legislativă urmează să primească aviz din partea Comisiei juridice, de disciplină şi imunităţi şi, după întocmirea raportului, să fie dezbătută în plenul Camerei Deputaţilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.