Acasă Economic Despăgubiri de la CNAIR pentru Tudor Imob Media SRL

Despăgubiri de la CNAIR pentru Tudor Imob Media SRL

DISTRIBUIȚI

   147860 – 25092018 – O firmă cu profil imobiliar unde este acționar fiul cel mare al Gabrielei Firea, Tudor Ştefan Firea (23 de ani) va încasa despăgubiri de peste 200.000 de lei de la CNAIR pentru exproprierea unei suprafeţe de teren arabil intravilan de 550 mp situată în Voluntari, expropriere necesară pentru lucrările de construire a tronsonului Bucureşti-Ploieşti din cadrul autostrăzii Bucureşti-Braşov, scrie Profit.ro, care preia informația de la news.ro.

Suma totală a despăgubirilor care urmează să fie încasate de către firma respectivă, Tudor Imob Media SRL, este de 201.872 lei, ceea ce înseamnă un preţ de 367 lei/mp, respectiv circa 79 euro/mp. Valoarea despăgubirilor a fost stabilită în urma unei evaluări de piaţă efectuate de un expert ANEVAR, lucrările la tronsonul Bucureşti-Ploieşti fiind de utilitate publică de interes naţional, scrie Profit.ro.

În total, urmează să fie despăgubiţi nouă proprietari din Voluntari, pentru terenuri în suprafaţă de 2.406 mp, compensaţiile totale datorate de CNAIR ridicându-se la 603.439 lei.

Suprafaţa de 550 mp a Tudor Imob Media SRL care urmează să fie expropriată pentru autostrada Bucureşti-Ploieşti face parte dintr-un teren mai mare al firmei, de peste un hectar. Exproprierile sunt necesare pentru realizarea legăturii dintre străzile Popasului şi Cumpenei din Voluntari, despărţite de tronsonul de autostradă.

Cele mai recente date ale ONRC arată că principalii asociaţi ai Tudor Imob Media SRL sunt Gabriela Firea, cu 50% din părţile sociale, şi fiul său, Tudor Ştefan Firea (25%). Mai deţin participaţii la firmă Lucia Veronica Salem, consilier al primarului Firea, scriitoare şi fost director general al Teatrului Dramaturgilor Români, înfiinţat anul trecut de Primăria Bucureşti (17,5%), şi Ligia Enache, de asemenea consilier al Gabrielei Firea, fost producător şi asistent al acesteia în cadrul trustului media Intact (7,5%), mai afirmă sursa citată.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.