Acasă Anchete Justitie România, gazdă a unei conferințe la nivelul Europei de sud-est privind comerțul...

România, gazdă a unei conferințe la nivelul Europei de sud-est privind comerțul ilicit

DISTRIBUIȚI

149761 – 14032019 –    Procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție (PÎCCJ), Augustin Lazăr, a avut o întâlnire de lucru, la sediul instituției, cu o delegație a Institutului internațional de justiție penală și drepturile omului din Siracusa, formată din Filippo Musca, director general interimar, și Tobias Freeman, consultant legal principal. Din partea Ministerului Public, la întrevedere a participat și Tiberius Moldovan, procuror în cadrul Serviciului de cooperare judiciară, relații internaționale și programe din cadrul PÎCCJ.

Principala temă a discuțiilor a reprezentat-o organizarea în cursul lunii octombrie 2019 în România a unei conferințe la nivelul Europei de sud-est privind comerțul ilicit, eveniment care se înscrie în cadrul Dialogului strategic regional la nivel înalt privind comerțul ilicit din Europa de sud-est.

De asemenea, au fost abordată și chestiunea continuării cooperării profesionale prin prezența procurorilor români la stagiile de pregătire organizate de institut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.