Acasă Social Administratie S-a închis podul de la Adunaţii Copăceni

S-a închis podul de la Adunaţii Copăceni

DISTRIBUIȚI
foto:giurgiuonline.net

151121 – 18072019 –  Podul de pe DN 5, peste râul Argeş, de la Adunaţii Copăceni, a fost închis de azi pentru luni. Podul intră în reparații, iar circulaţia se va desfăşura pe podul provizoriu, informează Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR). Valoarea estimată a lucrărilor de reabilitare a podului peste râul Argeş, pe DN 5, este de 8,932 milioane de lei, fără TVA.

Accesul pe pod se va desfăşura pe podul provizoriu situat la km 19+096. Pe acest pod provizoriu, în lungime de 1,1 km, situat pe ruta care face legătura între Bucureşti şi Giurgiu, se va circula pe o bandă pe sens, cu o viteză de 30 km/h.

Lucrările vor fi efectuate de antreprenorul Eurocogen Filiala Aninoasa şi vor consta în demolarea plăcii de beton existente degradate în totalitate şi montarea unor dale prefabricate din beton armat, precomprimarea plăcilor prefabricate cu cabluri de oţel, executarea hidroizolaţiei, sablarea, curăţarea şi protecţia anticorozivă a suprafeţelor metalice, înlocuirea parapetului metalic pietonal, structură rutieră nouă, amenajare trotuare, montare parapet metalic direcţional de tip foarte greu, înlocuirea dispozitivelor de acoperire a rosturilor de dilataţie etc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.