Acasă Sport Simona Halep va primi Ordinul Național ”Steaua României” în grad de...

Simona Halep va primi Ordinul Național ”Steaua României” în grad de Cavaler – marți, 30 iulie 2019

DISTRIBUIȚI
foto:facebook.com

151223 – 26072019  Preşedintele Klaus Iohannis, a semnat vineri, 26 iulie decretul de decorare a Simonei Halep.  Preşedintele a semnat decretul ”în semn de înaltă apreciere și recunoaștere pentru câștigarea Trofeului de Tenis de la Wimbledon”, se arată în comunicatul Adminstraţiei Prezidenţiale.  Klaus Iohannis îi va acorda distincţia Ordinul Național ”Steaua României” în grad de Cavaler la ceremonia care va avea loc marți, 30 iulie, la ora 12.00, la Palatul Cotroceni.

                        Simona Halep va primi cea mai înaltă distincţie din stat, ”ca urmare a performanţei extraordinare obţinute la Turneul de Tenis de la Wimbledon, precum şi în semn de recunoaştere şi apreciere pentru întreaga activitate”.

”Prin dăruirea, devotamentul și profesionalismul său, demonstrate atât pe terenul de tenis, cât și în afara sa, Simona Halep a promovat numele țării noastre în întreaga lume. Simona Halep este un model pentru tânăra generație, iar implicarea sa în popularizarea tenisului în rândul copiilor reprezintă un uriaș câștig pentru sportul românesc” susținea într-un comunicat preşedintele României de la jumătatea lunii iulie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.