Acasă Anchete Interne 13 percheziții în Olt și Teleorman

13 percheziții în Olt și Teleorman

DISTRIBUIȚI

  151683 – 12092019 –  Polițiștii cercetează două persoane bănuite de evaziune fiscală. 13 percheziții domiciliare sunt efectuate, la această oră, în Olt și Teleorman, în vederea probării activității infracționale a celor doi. 

            În această dimineață, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din Olt, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, efectuează 13 percheziții pe raza județelor Olt și Teleorman, la domiciliile unor persoane fizice și la sediile sociale ale unor persoane juridice, într-un dosar în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evaziune fiscală.

            În fapt, în perioada 2010 – 2016, doi bărbați, de 21 și de 52 de ani, ambii din orașul Drăgănești – Olt, fiind administratori la mai multe societăţi comerciale, ar fi înregistrat în evidențele contabile ale acestora facturi fiscale de achiziții mărfuri, care nu aveau la bază operaţiuni reale. Totodată, aceștia nu ar fi evidenţiat în documentele contabile veniturile obţinute în totalitate.

            Prin această modalitate, cei doi ar fi creat bugetului de stat un prejudiciu în valoare de aproximativ 1.500.000 de lei.

            Șase persoane urmează a fi conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, în vederea audierii și dispunerii măsurilor legale. Activitățile se desfășoară cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.