Acasă Social Administratie Încep lucrările de reparații pe A2

Încep lucrările de reparații pe A2

DISTRIBUIȚI

   151716 – 16092019  Astăzi, 16 septembrie, reprezentanții DRDP București au început montarea semnalizării rutiere în vederea demarării lucrărilor de reparații pe calea 1 a Autostrăzii Soarelui (A2), București-Constanța (km 21- km 27).

            Obiectivul programat să dureze 24 de luni constă în frezarea dalelor de beton, consolidarea fisurilor active și repararea rosturilor degradate, atât pe calea 1, cât și pe calea 2.

            CNAIR face apel către participanții la trafic să circule cu atentie și să respecte semnalizarea rutieră existentă, precum si restricțiile de viteză instituite în zona lucrărilor, și anume de 60 km/h.

            Lucrările sunt împărțite în două loturi astfel:

            Lotul 1 km (12+000 – km 24+000) Calea 1 și 2, are o lungime de 12 km, si va fi executat de S.C. PORR CONSTRUCT S.R.L. la o valoare a lucrărilor de 41.7 mil lei, fără TVA.

            Lotul 2 km (24+000 – km 36+000) Calea 1 și 2, tot în lungime de 12 km, va fi executat de S.C. SAGA BUSINESS CONSTRUCT S.R.L, la o valoare a lucrărilor de 44.9 mil lei, fără TVA.

            Programarea lucrărilor a fost făcută pentru această perioadă în urma discuțiilor cu             Patronatele din Turism pentru a nu afecta traficul rutier în sezonul estival.

            Finanțarea este asigurată prin transfer de la bugetul de stat și venituri proprii.  Sursa:cnadnr.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.