Acasă Anchete Interne Percheziţii la persoane bănuite de trafic de droguri de risc

Percheziţii la persoane bănuite de trafic de droguri de risc

DISTRIBUIȚI

  152050 – 17102019 – În urma unei acţiuni desfășurate de polițiștii antidrog și procurorii D.I.I.C.O.T. din Maramureş au fost descoperite şi ridicate mai multe plante de cannabis.

            Activităţile derulate de polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Maramureş și procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Maramureş au vizat patru persoane bănuite că ar fi înfiinţat două culturi outdoor de canabis, pe un teren situat pe malul râului Lăpușel.

Din anchetă au rezultat indicii că o parte din drogurile recoltate ar fi fost transportate, depozitate şi uscate în  locaţii situate în municipiul Baia Mare, pentru consum propriu sau pentru distribuirea către persoane din anturajul acestora.

            În urma a nouă percheziţii domiciliare şi a cinci percheziţii auto efectuate la data de 16 octombrie, au fost descoperite şi ridicate droguri de risc (mai multe plante de cannabis, aproximativ 20 kg.), bani, telefoane mobile și o instalație de producere indoor a drogurilor.

Totodată, poliţiştii au pus în executare patru mandate de aducere emise pe numele celor patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 29 şi 36 de ani. Cei patru au fost reținuți.

            Poliţiştii și procurorii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de risc.

            În cauză, s-a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, Inspectoratului de Poliţie Judeţean Maramureş şi Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Maramureş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.