Acasă Politic Meleșcanu: Georgia a înregistrat progrese considerabile în cadrul Parteneriatului Estic

Meleșcanu: Georgia a înregistrat progrese considerabile în cadrul Parteneriatului Estic

DISTRIBUIȚI

152500 – 21112019 –       Președintele Senatului României, Teodor Meleșcanu, l-a primit joi, 21 noiembrie a.c., pe ambasadorul Georgiei în România, Nikoloz Nikolozishvili.

Întrevederea a prilejuit trecerea în revistă a principalelor teme ale agendei bilaterale, precum și aspecte ale parcursului euro-atlantic al acestei țări.

            Teodor Meleșcanu a apreciat că relațiile româno-georgiene se bucură de o dinamică susținută a contactelor politico-diplomatice la nivelul celor două executive și între forurile legislative, precum și de o cooperare sectorială amplificată, prioritățile celor două părți fiind stimularea schimburilor economice și a conectivității între cele două state riverane ale Mării Negre.

            Ambasadorul georgian a înmânat președintelui Senatului Românei o invitație de a efectua o vizită oficială în această țară din partea președintelui Parlamentului Georgiei.

            Meleșcanu a evidențiat că această țară a înregistrat progrese considerabile în cadrul Parteneriatului Estic, subliniind importanța continuării angajamentului pro-european al Georgiei, precum și poziția constantă a României de sprijin și încurajare a aspirațiilor sale euro-atlantice, se arată într-un comunicat de presă remis PROMPT MEDIA.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentMomentul adevărului
Articolul următorAtenție mare la difterie!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.