Acasă Uncategorized Recomandări privind prevenirea infectării cu coronavirus

Recomandări privind prevenirea infectării cu coronavirus

DISTRIBUIȚI

153436 – 23022020 –

Pentru SOSIRI:

Călătorii cu simptome respiratorii acute care revin din sau care au călătorit în China sau în altă țară afectată de pneumonii cu 2019-nCoV sunt sfătuiți să se adreseze imediat cabinetului medical din aeroport și să menționeze istoricul de călătorie. Dacă simptomele survin într-un interval de maximum 14 zile de la întoarcerea în țară, sunați la 112 și prezentați-vă la o secție/un spital de boli infecțioase sau la cel mai apropiat compartiment sau unitate de primiri urgențe.

Pentru PLECĂRI:

Călătorii care planifică să viziteze China sau altă țară afectată de pneumonii cu COVID-19 ar trebui să evite vizitarea „piețelor umede” sau a locurilor unde sunt manipulate animale vii sau moarte și să evite contactul cu persoane bolnave, în particular cu cele care prezintă simptome respiratorii.

Călătorii care planifică să viziteze China sau altă țară afectată de pneumonii cu 2019-nCoV ar trebui să respecte o bună igienă a mâinilor și a alimentelor și să evite contactul cu animale, excrețiile sau fecalele acestora.

În plus, din cauza activității gripale epidemice intense din China, călătorii ar trebui să fie vaccinați anti-gripal cu minimum 2 săptămâni anterior deplasării pentru a preveni o boală respiratorie severă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.