Acasă Social A fost lansată o linie telefonică destinată celor care au cumpărat pachete...

A fost lansată o linie telefonică destinată celor care au cumpărat pachete turistice

DISTRIBUIȚI

  154325 – 21042020  –La nivelul Ministerului Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri – Direcția Generală Turism a fost instituit un call-center pentru persoanele care au întrebări referitoare la reprogramarea călătoriilor, anularea acestora și implicit rambursarea sumelor achitate pentru pachetele de servicii, în contextul situației epidemiologice actuale.

Numărul de telefon este: 0751 122 311

PROGRAM:

Luni – Joi : 09:00 – 17:00

Vineri : 09:00 – 14:30

Pe această cale, vă adresăm rugămintea să apelați acest număr de telefon doar dacă vă aflați într-una dintre situațiile mai sus menționate.

REAMINTIM: În măsura în care doriți să solicitați amânarea călătoriei pentru o dată ulterioară sau restituirea sumelor achitate, vă recomandăm să faceți o cerere în scris către operatorul economic. Totodată, vă adresăm rugămintea de a lua în considerare volumul mare de solicitări la nivelul operatorilor economici din domeniul turismului și de a trata cu răbdare și înțelegere demersurile întreprinse de aceștia pentru soluționarea cu succes a solicitării dumneavoastră, anunta comunicatul de presa al MEEMA.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.