Acasă Externe Ungaria menține restricțiile la frontierele cu România și Ucraina

Ungaria menține restricțiile la frontierele cu România și Ucraina

DISTRIBUIȚI

155074 – 16062020 –  Autoritățile ungare au anunțat că analizează în mod continuu datele privind situația epidemiologică din România și Ucraina și consideră că deocamdată trebuie menținute restricțiile introduse anterior la frontierele cu cele două state.

Locotenent-colonelul de poliție Róbert Kiss nu oferit informații legate de o posibilă dată de la care restricțiile ar putea fi relaxate în cazul cetățenilor români care ar dori să intre în Ungaria în alte scopuri decât cele prevăzute de reglementările în vigoare, cum ar fi, de pildă, în scop turistic.

În prezent, Ungaria permite cetățenilor români tranzitarea teritoriului său pe rute stabilite spre și dinspre Vestul Europei și este asigurat accesul în această țară în anumite condiții și în cazul lucrătorilor transfrontalieri, care fac naveta la locul de muncă pe o distanță de maximum 30 de km de la granița comună și celor care prestează activități sezoniere în agricultură.

Cetățenii români rezidenți în Ungaria care nu intră în categoria lucrătorilor transfrontalieri, precum și cetățenii ungari care se întorc din România trebuie să intre în izolare în locuință pentru 14 zile informează Romania-actualitati.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.