Acasă Politic Robert Negoiță  a lansat Partidul București 2020

Robert Negoiță  a lansat Partidul București 2020

DISTRIBUIȚI

  155635 – 16072020 – Primarul Sectorului 3 al Capitalei, Robert Negoiţă, a anunţat joi lansarea Partidului Bucureşti 2020.

”Sunt bucuros să vă anunț că am acceptat invitația unei formațiuni noi, locale, de a ma înscrie în rândurile ei. Astfel, de astăzi sunt președintele partidului București 2020, un partid mic, dar care, alături de voi, cetățenii Bucureștiului, are un potențial enorm. Nu ne propunem să facem guverne, nu ne propunem să conducem România, vrem să demonstrăm că noi, locuitorii capitalei, putem lua destinul orașului nostru în propriile mâini. Că putem face Bucureștiul, acasă. Casa pe care ne-o dorim cu toții, casa de care să fim mândri, casa de care să avem grijă zi de zi și care să fie invidiată de toate orașele țării și, de ce nu, de alte capitale ale Europei civilizate. Cine să știe mai bine, cine să fie mai îndreptățit să aibă grijă de această casă, dacă nu noi, locuitorii și proprietarii ei. Acum avem un partid doar al bucureștenilor, a cărui agendă este 100% dedicată orașului nostru.
Nu trebuie să mai stăm după decizia unor partide naționale, nu trebuie să mai așteptăm ca membrii conducerilor acestor partide, mulți de prin alte orașe, cu alte agende, să-și facă timp să se uite către nevoile noastre și să decidă la nivel politic, de la Bacău, Vrancea, Argeș, Giurgiu, Teleorman, ce merităm și ce nu…

Cred că a sosit vremea, ca și în politica românească să conteze faptele. Să lăsăm emoția și telenovela la o parte, să renunțăm la încercările de manipulare sentimentală menite doar să acopere lipsa unor rezultate palpabile atunci când sosește momentul bilanțului” scrie Robert Negoiţă, intr-o postare pe Facebook. .

La începutul lunii iulie, Robert Negoiţă a anunţat că nu va mai candida din partea PSD la alegerile locale din această toamnă.

           

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.