Acasă Politic Cseke Attila: UDMR nu va semna moțiunea de cenzură

Cseke Attila: UDMR nu va semna moțiunea de cenzură

DISTRIBUIȚI
SAMSUNG CSC

156021 – 13082020 – UDMR nu își dorește o soluție care să înrăutățească și mai mult posibilitățile de intervenție în cazul epidemiei Covid-19, declară la RFI liderul senatorilor Uniunii, Cseke Attila, care precizează că formațiunea sa are și critici la adresa Guvernului Orban. El spune că UDMR va decide în grupurile parlamentare, înainte de dezbaterea moțiunii de cenzură, cum va vota. PSD a anunțat că va depune moțiunea pe 17 august.

Cseke Attila precizează că UDMR nu va semna moțiunea de cenzură: ”Noi am anunțat acum o săptămână, acum zece zile, că UDMR nu va semna moțiunea de cenzură care se preconiza a fi inițiată de către PSD și vom decide, așa cum avem procedura noastră internă, întotdeauna, în grupurile parlamentare, înainte de dezbaterea și votul moțiunii de cenzură (…). Noi nu vom aborda politicianist această chestiune, ci vom aborda strict la momentul respectiv în ce situație este țara și ce este mai eficient pentru țară”.

Liderul senatorilor UDMR spune că ”mulți nu știu ce se va întâmpla în septembrie, în ce sens va evolua criza pandemică. În nici un caz, UDMR nu își dorește să existe o soluție care eventual să înrăutățească și mai mult posibilitățile de intervenție. Evident că sunt și critici și am formulat și noi critici, nu puține, pentru că sunt de criticat multe măsuri ale Guvernului”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.