Acasă Social Administratie Primăriile Sectoarelor 4 și 5 nu lucrează cu publicul

Primăriile Sectoarelor 4 și 5 nu lucrează cu publicul

DISTRIBUIȚI

 157305 – 25112020 – După ce Primăria Sectorului 4 și-a întrerupt activitatea cu publicul până pe 2 decembrie, Primăria Sectorului 5 a anunțat că îşi suspendă activitatea cu publicul până în data de 7 decembrie, după apariţia unor cazuri de Covid în rândul angajaţilor.

”Primarul Sectorului 5, Cristian-Victor Piedone Popescu, a dispus, la 24.11.2020, suspendarea activităţii de lucru cu publicul în sediul situat pe Strada Fabrica de Chibrituri, în perioada 25 noiembrie – 7 decembrie 2020 (inclusiv), ca urmare a apariţiei unor noi cazuri de infectare cu COVID-19 în rândul angajaţilor Primăriei Sectorului 5. Vor lucra cu publicul doar angajaţi ai Direcţiei pentru Evidenţa Persoanelor pentru eliberarea certificatelor de naştere sau deces, cu respectarea strică a normelor sanitare în vigoare”, a transmis, marţi seara, Primăria Sectorului 5.

Sursa citată a precizat că se vor oficia şi cununiile civile programate în această perioadă, dar într-un cadru de cel mult șase personae.

Toate spaţiile din clădirea primăriei vor fi dezinfectate, iar personalul care a intrat în contact direct cu angajaţii infectaţi a fost testat şi va rămâne acasă până la primirea rezultatului.

Întrucât secretarul general al primăriei şi alţi directori au fost confirmaţi cu Covid 19, şedinţa consiliului local din 26 noiembrie a fost amânată pentru 2 decembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.