Acasă Cultura/Media Parteneriat între Universitatea Politehnica din București (UPB) și Euronews

Parteneriat între Universitatea Politehnica din București (UPB) și Euronews

DISTRIBUIȚI

157805 – 06012021 – Universitatea Politehnica din Bucureşti anunta Lansarea postului de stiri Euronews Romania în limba română, ce urmează a fi construit pornind de la canalul de televiziune Sigma TV al Universității Politehnica din București.

Euronews, cel mai important canal de știri din Europa, a semnat un parteneriat cu Universitatea Politehnica din București (UPB) pentru a lansa Euronews Romania, un canal de stiri nou, independent destinat publicului vorbitor de limba română.

Euronews România este filiala mărcii Euronews, care va livra stiri locale, regionale, nationale si internaționale prin TV si platforme digitale.

Noul canal de știri va avea propria echipă de jurnaliști și corespondenți din toată România, dar și de la Bruxelles, care vor lucra conform valorilorEuronews precum independența, imparțialitatea și linia editorială „All Views”(Toate Perspectivele)a canalului. Până la lansare, echipa va ajunge la peste 100 de angajați la nivel local.

Euronews România este primul proiect de acest tip lansat în Uniunea Europeană și va fi construit pe baza unei televiziuni deja existente: UPB Sigma TV.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.