Acasă Anchete Hoți din locuințe prinși de polițiștii din Voluntari

Hoți din locuințe prinși de polițiștii din Voluntari

DISTRIBUIȚI

159919 – 05062021 – La data de 26 mai a.c., în jurul orelor 23:32, polițiștii orașului Voluntari au fost sesizați prin apel 112, de o femeie, cu privire la faptul că, la aceeași dată, în intervalul 9:30 – 22:30, persoane necunoscute au pătruns în imobilul din Voluntari de unde au sustras mai multe bunuri, respectiv ceasuri bijuterii, ochelari, suma de 2.000 lei și cheile de la trei autoturisme, prejudiciul fiind estimat de către persoana vătămată la aproximativ 60.000 de euro.

La data de 3 iunie a.c., în jurul orelor 02:19, polițiștii orașului Voluntari au fost sesizați tot prin apel 112, de aceeași femeie, cu privire la faptul că, în noaptea de 2 spre 3 iunie a.c., în intervalul orar 23:00 – 02:10, i-a fost sustrasă suma de aproximativ 6.000 lei și mai multe carduri bancare.

Polițiștii orașului Voluntari împreună cu polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov au identificat patru bărbați, cu vârste cuprinse între 25 și 39 de ani, bănuiți de comiterea uneia dintre cele două fapte sesizate.

Potrivit viitorulilfovean.ro, la 4 iunie a.c., polițiștii de investigații criminale au efectuat șapte percheziții domiciliare, în București (1) și Ilfov (6), la persoane bănuite de săvârșirea mai multor furturi din locuință, de pe raza județului Ilfov. În urma perchezițiilor au fost descoperite mai multe bunuri susceptibile a proveni din mai multe furturi din locuințe, respectiv ceasuri, bijuteri, articole de încălțăminte și îmbrăcăminte, precum si bunuri folosite la săvârșirea de infracțiuni și un autoturism, acestea fiind indisponibilizate, în vederea continuării cercetărilor. Au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov șase persoane, pentru cercetări. În urma probatoriului administrat, patru persoane au fost reținute pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astazi, aceștia să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, cu propuneri legale.

În ambele cazuri, cercetările sunt continuate de către polițiștii orașului Voluntari și Serviciului de Investigații Criminale Ilfov, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat și complicitate la furt calificat, urmărirea penală fiind, coordonată de procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea. Acțiunea a beneficiat de suportul Direcției de Operațiuni Speciale din cadrul IGPR. – sursa: IPJ Ilfov

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.