Acasă Cultura/Media Campanie de promovare a vaccinării anti-COVID a copiilor de peste 12 ani

Campanie de promovare a vaccinării anti-COVID a copiilor de peste 12 ani

DISTRIBUIȚI

 160965 – 24082021 – Consiliul Naţional al Audiovizualului a aprobat, astăzi, o solicitare a Secretariatului General al Guvernului privind difuzarea în regim de campanie de interes public a unor spoturi referitoare la vaccinarea copiilor de peste 12 ani împotriva COVID-19.

„Ce ai face ca să-ţi ştii mereu copilul în siguranţă? Copiii sunt şi ei expuşi la infectare şi pot transmite COVID-19! Alege să-i vaccinezi pe ai tăi, pentru a se putea bucura în siguranţă de copilărie!” – este mesajul spoturilor care urmează să fie difuzate timp de 3 luni la televizor şi în mediu online.

Prezent online la şedinţa CNA, coordonatorul Campaniei Naţional de Vaccinare, Valeriu Gheorghiţă, a declarat că acest material video se adresează în primul rând părinţilor şi reprezentanţilor minorilor, în condiţiile în care infecţia cu varianta Delta a virusului se transmite mai repede în rândul copiiilor, în general al tinerilor.

În acelaşi timp, cele trei materiale „Ce conţine vaccinul?” urmează să fie retrase, deoarece – a spus Valeriu Gheorghiţă – au început să fie epuizate ca mesaj.

Coordonatorul campaniei a adăugat că există o perspectivă de a obţine autorizarea vaccinării împotriva COVID-19 pentru copiii între 5 şi 11 ani, către sfârşitul anului, însă, promovarea în cazul acestei grupe de vârstă va fi către cei cu afecţiuni cronice.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.