Acasă Cultura/Media Gala Tînărului Actor HOP – 2 – 4 septembrie la Alba Iulia

Gala Tînărului Actor HOP – 2 – 4 septembrie la Alba Iulia

DISTRIBUIȚI

 160843 – 13082021 – Ediția cu numărul 24 a Galei Tânărului Actor HOP – program al UNITER aflat sub direcția artistică a coregrafului și dansatorului Gigi Căciuleanu – se va desfășura la Casa de Cultură a Studenților din Alba Iulia, în perioada 2 – 4 septembrie. Biletele pentru eveniment vor fi puse în vânzare la Casa de bilete a Teatrului Prichindel din Alba Iulia.

Pentru trofeele HOP, 26 de tineri dansactori vor concura și vor demonstra, în 10 minute (secțiunea Individual), sau 15 minute (secțiunea Grup), că monologul sau dialogul lui Caragiale, pus pe mișcare, creează un univers coregrafic autentic. Vor demonstra că universul lui Caragiale este o lume în mișcare. Peste timp și spațiu. Până la competiția începutului de septembrie, invităm publicul să-i cunoască pe artiști și să urmărească campania online GALA HOP. Votează DansActorul anului 2021!

Zilnic, în perioada 12 august – 2 septembrie, cei 11 artişti de la secţiunea Individual şi cei 15 artiști de la secțiunea Grup ies la rampă și se prezintă prin scurte filme realizate de ei înșiși. Haideți să-i urmărim, căci este primul lor contact cu publicul Galei HOP!

În zilele de 2 și 3 septembrie, de la ora 18.00, publicul poate urmări concursul din sala de spectacol a Casei de Cultură a Studenților sau transmisiunea în direct în system online. Premiul Publicului va fi anunțat în cadrul festivității de decernare a premiilor, sâmbătă, 4 septembrie, ora 19.00.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.