Acasă Anchete ANA la UNTOLD 2021

ANA la UNTOLD 2021

DISTRIBUIȚI

161181 – 09092021 – În perioada 9 – 12 septembrie a.c., reprezentanţii Agenţiei Naţionale Antidrog (ANA) din Cluj participă la festivalul UNTOLD 2021, care se desfăşoară în Parcul Central „Simion Bărnuţiu” din Cluj-Napoca.

Având în vedere numărul mare de participanți la acest eveniment, specialiştii şi voluntarii ANA din cadrul Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog (CPECA) Cluj vor derula, pe toată durata festivalului, o serie de activități de prevenire a consumului de droguri şi vor oferi informații, în punctele de informare amplasate în perimetrul festivalului, cu privire la serviciile CPECA şi la efectele consumului de alcool și droguri.

Prin participarea specialiştilor antidrog la astfel de evenimente, ANA îşi propune atingerea unuia dintre principalele sale obiective, acela de a îndruma populaţia, în special tinerii, să adopte unui stil de viaţă sănătos, ca alternativă la consumul de droguri, în cadrul programelor de petrecere a timpului liber.

De asemenea, creşterea nivelului de informare şi sensibilizare cu privire la aspectele medicale, psihologice şi sociale ale consumului şi dependenţei de droguri reprezintă un alt aspect important în activitatea agenţiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.