Acasă Bucuresti-Ilfov Ilfov Ilfov: Măsuri pentru Snagov şi Ciorogârla, în urma creșterii numărului de cazuri...

Ilfov: Măsuri pentru Snagov şi Ciorogârla, în urma creșterii numărului de cazuri de infecție cu Covid-19

DISTRIBUIȚI

 161171 – 09092021 – Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Ilfov a dispus o serie de măsuri care se aplică de joi în Snagov şi Ciorogârla, în contextul în care rata de incidenţă cumulată la 14 zile a COVID-19 a fost miercuri de 2,73, respectiv 2,14 la mia de locuitori.

Printre acestea se numără faptul că organizarea şi desfăşurarea activităţii în cadrul cinematografelor, instituţiilor de spectacole şi/sau concerte sunt permise cu participarea publicului până la 70% din capacitatea maximă a spaţiului şi cu purtarea măştii de protecţie.

Organizarea şi desfăşurarea activităţii instituţiilor publice sau private de cultură care administrează spaţii special destinate activităţilor cultural artistice în aer liber se pot realiza cu participarea a cel mult 1.000 de persoane pe scaune, cu asigurarea unei suprafeţe minime de 4 mp pentru fiecare cetăţean şi cu respectarea normelor de protecţie sanitară.

Activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum a produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice de tipul restaurantelor şi cafenelelor în interiorul clădirilor, precum şi la terase este permisă până la capacitatea maximă a spaţiului în intervalul orar 5,00 – 2,00.

Organizarea evenimentelor private este permisă, dacă sunt maxim 150 de persoane în exterior sau maximum 100 în interior, cu respectarea normelor de protecţie sanitară. La stabilirea numărului de persoane în exterior sau în interior nu sunt luate în calcul cele care au vârsta mai mică de 16 ani.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.