Acasă Politic Orban: Sunt gata să-mi asum răspunderea de a conduce Guvernul

Orban: Sunt gata să-mi asum răspunderea de a conduce Guvernul

DISTRIBUIȚI
foto:Ziarul de Vrancea

 161215 – 13092021 – Liderul PNL, Ludovic Orban, a subliniat, în Vrancea, în cadrul Consiliului Director al organizației județene liberale, unde și-a prezentat moțiunea de candidatură la șefia partidului, că este pregătit să revină în fruntea Guvernului. „Sunt gata să-mi asum răspunderea de a conduce Guvernul”, le-a transmis Orban liberalilor din Vrancea. El a adăugat că partidul nu își mai poate permite să piardă timpul, imediat ce această criză politică va fi depășită.

„Trebuie să ne punem pe treabă cu adevărat. Până acum a fost poezie, un început de coaliție…dar de acum nu mai avem nicio scuză. După depășirea crizei politice, avem obligația să ne punem pe trebă și să venim cu soluții viabile la toate provocărilor cu care se confruntă România și mai ales să fim pregătiți să fructificăm oprtunitățile pe care la are țara noastră, să punem în aplicare PNRR-ul”, a spus Orban.

Acesta i-a îndemnat pe liberalii din Vrancea să-i contacteze și pe alți liberali din țară și să le spună să voteze soluția cea mai corectă: „Un om de stat responsabil știe să pună pe primul plan capacitatea de a asigura României evoluția corectă, evoluția benefică. Vă mulțumesc pentru încredere și nu stați numai în Vrancea, vorbiți cu colgii din toată țara, spuneți-le că PNL are o singură soluție corectă, și aceea, cu modestie vă spun, este Ludovic Orban”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.