Acasă Anchete Interne  Restricţii de circulaţie în Capitală

 Restricţii de circulaţie în Capitală

DISTRIBUIȚI

  161160 – 08092021 –  Cu ocazia organizării evenimentului Saga Music Festival, care va avea loc în perioada 10-12 septembrie, în Capitală, în incinta Romaero, Comisia Tehnică de Circulaţie a aprobat următoarele restricţii de circulaţie:

– În perioada 08 – 12 septembrie, se va restricționa traficul rutier pe b-dul Ficusului, segmentul de drum cuprins între b-dul Aerogării și accesul în incinta Romaero.

– În perioada 10 septembrie, ora 0:00 și 13 septembrie, ora 05:00, se va restricționa traficul rutier pe calea de rulare a tramvaiului, pe b-dul Aerogării, segmentul de drum cuprins între str. Nicolae Caramfil și Şos. București – Ploiești.

– În perioadele 10 – 11 septembrie, 11-12 septembrie, 12–13 septembrie, intervalul orar 12:00 – 05:00, se va restricționa traficul rutier pe b-dul Aerogării, pe segmentul de drum cuprins între str. Nicolae Caramfil și șos. București – Ploiești.

Organizatorul va asigura o bandă destinată deplasării autospecialelor în regim de urgență, pe b-dul Aerogării, sensul de deplasare dinspre DN1 spre str. Nicolae Caramfil. Totodată, pe b-dul Aerogării, între DN1 și bd. Ficusului, se va asigura accesul vehiculelor STB pentru retragerea la autobază.

De asemenea, începând cu data de 08 septembrie şi până la terminarea evenimentului, se vor rezerva parcările de pe b-dul Ficusului, segmentul de drum cuprins între str. Nicolae Caramil și accesul în incinta Romaero și de pe b-dul Aerogării, între b-dul Ficusului și Şos. București – Ploiești.

 Afluirea și defluirea participanților se vor face în mod individual.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.