Acasă Politic Ciolacu zice că PSD merge la Cotroceni cu o propunere de prim-ministru

Ciolacu zice că PSD merge la Cotroceni cu o propunere de prim-ministru

DISTRIBUIȚI

162038 – 03112021 – ”PSD este dispus să îşi asume actul de guvernare”, a afirmat liderul PSD, miercuri. ”Cred că acest bâlci, de două luni de zile, cu desemnări de prim-miniştri, ştiind că nu vor trece, cu programe de guvernare, cu rezoluţii în miezul nopţii care nu au nicio legătură cu problemele românilor, cred că este cazul să înceteze”, a afirmat Ciolacu.  ”Ne aflăm într-o criză pandemică, economică, socială şi o criză politică, declanşată de fosta guvernare de dreapta, respectiv de PNL şi USR, acuză Ciolacu, care a precizat că a terminat cu colegii săi şi specialiştii partidului cele 100 de priorităţi pentru români, ”atât pe perioadă scurtă, cât şi medie şi de la acestea vom porni discuţiile cu PNL sau USR”.

”PSD va merge la Palatul Cotroceni cu o propunere de prim-ministru”, a mai spus Ciolacu, conra celor spuse zilele trecute.

Sorin Grindeanu, Mihai Tudose şi Paul Stănescu au cerut insistent, în discuţiile din partid pe tema intrării la guvernare, ca PSD să primească funcţia de prim-ministru într-o coaliţie cu PNL, în caz contrar să refuze intrarea la guvernare, susţin surse politice citate de News.ro.

Printre ministerele dorite de social-democraţi se numără Finanţele, Sănătatea, Transporturile, Munca și alte trei portofolii considerate mai mici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.