Acasă Externe Ţările de Jos introduc noi restricţii legate de Covid 19

Ţările de Jos introduc noi restricţii legate de Covid 19

DISTRIBUIȚI

 162003 – 02112021 –Ţările de Jos vor introduce noi restricţii legate de Covid 19 în această săptămână, pentru a încerca să reducă incidenţa epidemiei de COVID-19, a anunţat ministrul olandez al Sănătăţii Hugo de Jonge, potrivit Reuters.

”Suntem nevoiţi să luăm noi măsuri. Numărul pacienţilor COVID-19 din spitale creşte rapid”, a declarat De Jonge. El nu a oferit detalii despre noile măsuri, care urmează să fie decise marţi.

Postul de televiziune NOS a informat că probabil guvernul va impune obligativitatea măştii sanitare în numeroase locuri publice şi va extinde utilizarea certificatului COVID-19 ca dovadă a vaccinării sau a testării negative recente.

Numărul noilor cazuri de infectare cu SARS-CoV-2 în Ţările de Jos este în creştere de o lună, săptămâna trecută atingând cel mai mare nivel începând din luna iulie. Luni se înregistrau 7.700 de noi cazuri în 24 de ore, cu 45% mai multe decât lunea trecută. În spitalele olandeze sunt 1.200 pacienţi COVID-19, cei mai mulţi în ultimele cinci luni. Majoritatea restricţiilor legate de coronavirus în Ţările de Jos au fost ridicate în 25 septembrie, când certificatul COVID-19 a devenit o condiţie pentru accesul la evenimente culturale, baruri, restaurante şi cluburi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.