Acasă Social Bilete metropolitane pentru transportul integrat în Capitală şi judeţul Ilfov

Bilete metropolitane pentru transportul integrat în Capitală şi judeţul Ilfov

DISTRIBUIȚI

 163514 – 17022022 – Ordinul privind aprobarea titlurilor de călătorie metropolitane integrate pentru transportul de suprafaţă, cu metroul şi cu transportul pe calea ferată pe ruta Gara de Nord-Aeroportul Henri Coandă, în regiunea Bucureşti-Ilfov, a fost publicat la 16 februarie 2022 în Monitorul Oficial.

Comercializarea titlurilor de călătorie metropolitane integrate se va face prin cele trei reţele de distribuţie: reţele suprafaţă – metrou – feroviar.

Un abonament metropolitan integrat pentru 24 de ore va costa 20 de lei pentru toate cele trei tipuri de transport, iar cel valabil 72 de ore va costa 40 de lei.

”Titlurile de călătorie metropolitane integrate cu valabilitate de 24 de ore şi 72 de ore permit oricâte transbordări pe orice vehicul de transport de suprafaţă, metrou şi feroviar pe ruta Gara de Nord (staţia Bucureşti Nord) – Aeroportul Henri Coandă, în regiunea Bucureşti-Ilfov, în intervalul orar de valabilitate, începând din momentul validării până în ultimul minut al valabilităţii pe liniile de transport de suprafaţă şi până la finalizarea călătoriei cu metroul sau trenul”, se arată în ordin.

Un abonament metropolitan integrat cu valabilitatea o lună va costa 140 de lei pentru suprafaţă-feroviar, 140 de lei pentru metrou-feroviar şi 210 lei pentru suprafaţă-metrou-feroviar.

Pentru şase luni, abonamentul metropolitan integrat va costa 800 de lei pentru suprafaţă-feroviar şi, respectiv, metrou-feroviar, şi 1.100 de lei pentru toate cele trei tipuri.

Pentru un an, costurile vor fi de câte 1.400 de lei pentru suprafaţă-feroviar şi metrou-feroviar şi de 2.000 de lei pentru suprafaţă-metrou-feroviar.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.