Acasă Externe Agenda Europeana O primă cale de tranziție pentru un ecosistem turistic rezilient, ecologic și...

O primă cale de tranziție pentru un ecosistem turistic rezilient, ecologic și digital

DISTRIBUIȚI

163403 – 09022022 – Comisia Europeană a prezentat calea de tranziție pentru turism în cadrul Zilelor europene ale industriei.

Calea de tranziție este un plan creat în comun cu actorii ecosistemului turistic care detaliază acțiunile-cheie, obiectivele și condițiile pentru a realiza tranziția verde și digitală și reziliența pe termen lung a sectorului. Comisia a invitat părțile implicate să participe la punerea sa în aplicare. Calea de tranziție invită comunitatea din sectorul turistic să pună în aplicare măsuri în douăzeci și șapte de domenii, inclusiv:

Să investească în circularitate pentru a reduce consumul de energie și apă, deșeurile și poluarea, precum și pentru a răspunde mai bine cererii tot mai mari de turism durabil;

Să îmbunătățească practicile de schimburi de date pentru a permite noi servicii turistice inovatoare și pentru a îmbunătăți gestionarea durabilă a destinațiilor;

Să investească în competențe pentru a asigura disponibilitatea forței de muncă calificate și cariere atractive în ecosistemul turistic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.