Acasă Anchete Interne Cercetați pentru trafic de droguri

Cercetați pentru trafic de droguri

DISTRIBUIȚI

 166677 – 12102022  –  La data de 12.10.2022 , procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Arad împreună cu polițiști din mai multe județe pun în aplicare 39 de mandate de percheziție domiciliară pe raza județelor Arad și Timiș.

Dosarele instrumentate de Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Arad vizează destructurarea unor grupuri infracționale organizate specializate în comiterea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc și efectuarea de operațiuni cu produse știind că acestea sunt susceptibile a avea efecte psihoactive, fără a deține autorizație eliberată în condițiile legii.
Peste 50 de persoane vor fi conduse la audieri.
Activitățile judiciare sunt realizate împreună cu SCCO Arad, BCCO Timișoara, SCCO Caraș-Severin, BCCO Oradea, BCCO Alba, IPJ Arad, la percheziții participând și efective din cadrul Jandarmeriei Române.
Acțiunea beneficiază de suportul Biroului Tehnic din cadrul DIICOT și Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.