Acasă Politic Liberalii au scris ”Cartea Neagră  a administrației Armand”

Liberalii au scris ”Cartea Neagră  a administrației Armand”

DISTRIBUIȚI

166649 – 10102022 – „Cartea Neagră a administrației Armand” este inventarul făcut de liberalii din Sectorul 1 proiectelor eșuate sau abandonate de primarul Sectorului 1 în cei doi ani de mandat.

Sebastian Burduja, președintele PNL Sector 1, a susținut, împreună cu Ramona Porumb (viceprimar fără atribuții al Sectorului 1) și consilierii locali Daniel Ciungu, Dinu Gheorghe, Adrian Oianu și Dan Podaru, o conferință de presă prin care și-au cerut scuze pentru susținerea pe care i-au acordat-o la alegerile locale din 2020 candidatei USR, Clotilde Armand.

În acest context, liberalii au trecut în revistă o serie de probleme cu care se confruntă sectorul și care au fost cauzate de atitudinea conflictuală a primarului, în ciuda încercărilor repetate ale lui Ciprian Ciucu (președintel PNL București) și Vlad Voiculescu (președinte USR București) de detensiona și debloca situația.

În acest moment Clotilde Armand nu mai participă la ședințele de Consiliu Local, iar liberalii rareori îi votează proiectele.

Consilierii liberali din sectorul 1 o acuză pe Clotilde Armand că blochează primăria, că are un management defectuos și că blocheză investițiile în sector pentru a rămâne cu excedent la bugetul local. În plus, liberalii au adus în atenție și procesele pe care le-a pierdut în instanța în urma rezilierii unor contracte, unele ajunse în faza de executare a popririi, și pentru care sectorul va trebui să plătească despăgubiri din banii contribuabililor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.