Acasă Economie Centrul balneo&spa de la Borsec va fi inaugurat în 15 decembrie

Centrul balneo&spa de la Borsec va fi inaugurat în 15 decembrie

Până atunci, influenceri și  bloggeri în domeniul turismului pot testa serviciile oferite

DISTRIBUIȚI

167166 – 22112022– Orașul Borsec a fost repus pe harta stațiunilor balneoclimaterice prin investiția la centrul de wellness și spa ale cărui porți se vor deschide publicului larg după data de 15 decembrie.

După un drum lung, de peste zece ani, cu o serie de piedici dar cu entuziasmul echipei de la Primăria Borsec și susținerea financiară  a Consiliului Județean Harghita, investiția în centrul de wellness a fost finalizată.

Până la inaugurarea care va avea loc în 15 decembrie, influenceri și bloggeri în domeniul turismului sunt așteptați să testeze serviciile oferite: baie sacrală, saună, hidroterapie, împachetări cu nămol.

”Acest centru de wellness va fi o mare atracție pentru județul Harghita contribuind pe viitor la mai multe investiții în hoteluri și pensiuni ceea ce va duce la crearea de locuri de muncă”, a apreciat Borboly Csaba, președintele consiliului județean.

Investiția include un centru spa și o bază de tratament, și poate găzdui până la  1.000 de persoane/zi, vara și 700 pe timp de iarnă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.